Gå till innehåll

S i Halland söker ny försteombudsman

Vill du ha ett stimulerande arbete mitt i den politiska hetluften? Nu söker vi en förste ombudsman som gillar och drivs av att utveckla människor, politik och organisation.

Arbetsuppgifterna

Tjänsten innebär att du leder partidistriktets och partiexpeditionens dagliga arbete. Du ansvarar inför distriktsstyrelsen för bland annat strategisk planering, ekonomi och arbetsmiljöfrågor. Du kommer också ha rollen att förbereda och leda våra valrörelser. I rollen kommer du att arbeta nära våra kommunråd, regiongrupp och riksdagsgrupp. Du har förmåga att leda en större organisation, är strukturerad och är bra på att delegera. Du behöver kunna uttrycka dig väl i båda tal och skrift. I uppdraget ingår det att ha nära relationer med våra politiskt förtroendevalda på alla nivåer, arbetarrörelsens olika aktörer som fackliga organisationer och sidoorganisationer.

Kompetens och personliga egenskaper

För att lyckas i den här rollen behöver du vara politiskt och organisatoriskt orienterad och intresserad. Du behöver också vara social och ha lätt för att skapa kontakt och arbeta med andra människor. Du kommer att vara med och utveckla framtidens arbetarrörelse. Du behöver därför, kompetens i att projektleda och genomföra kampanjer och evenemang. Du har god förmåga att hålla många bollar luften och samarbeta i väl i team. Vi vill att du är en tydlig ledare med hög integritet som kan entusiasmera och engagera andra i partiet. Du delar givetvis socialdemokratins värderingar och är medlem i partiet.

Om arbetsplatsen

Expeditionen är placerad i Halmstad. Halland består av 6 arbetarekommuner med Laholm i söder och Kungsbacka i norr. I rekryteringen värdesätter vi tidigare erfarenhet av politiskt arbete och erfarenhet av olika delar inom arbetarrörelsen och med fackliga organisationer. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tidvis oregelbundna arbetstider. B-körkort och tillgång till bil är en förutsättning. Arbetsprover kommer att efterfrågas. Du omfattas av kollektivavtal mellan Handelsanställdas förbund och Fremia.

Så ansöker du

Välkommen med din ansökan senast den 31 mars med ett personligt brev och CV till: ronny.lofquist@telia.com

Facklig representant: Petra Bergquist, ordförande ombudsmannaförening, 040–6607309

Vid frågor om tjänsten kan du kontakta Ronny Löfquist, 0733-718 002

Uppdaterades senast: