Gå till innehåll

S i Västmanland söker verksamhetsassistent

Socialdemokraterna i Västmanland söker nu en verksamhetsassistent till vårt befintliga arbetslag. Vi letar efter dig som vill arbeta mitt i den socialdemokratiska folkrörelsen och som vill vara med och stärka partiets ställning i Västmanland ytterligare.

Som verksamhetsassistent hos Socialdemokraterna i Västmanland kommer du att ha en nyckelroll i arbetet med att utveckla partiarbetet ytterligare. Du trivs med varierande arbetsuppgifter och att vara spindeln i nätet. Med noggrannhet och nytänkande tar du dig an dina arbetsuppgifter och utöver det har du förmågan att skapa struktur och ordning och reda även under mer intensiva arbetsperioder.

Till arbetsuppgifterna hör till exempel:

· Leverera organisatoriskt och administrativt stöd till arbetarekommunerna

· Säkerställa väl fungerande interna processer inför exempelvis partidistriktets årskongress

· Planera och genomföra kongresser, konferenser och andra typer av partisammankomster

· Ekonomiadministration och upphandling och uppföljning av avtal

· Administrativt stöd till regiongruppen och regionens gruppstyrelse

· Hantera partiets medlemssystem (CRM) och fungera som stöd till CRM-ansvariga i arbetarekommunerna

· Hantera inkommande post samt frågor till expeditionen: telefonsamtal samt mejl

· Vara behjälplig i samband med centrala besök

Om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med reglerad arbetstid. Vi tillämpar sex månaders provanställning. Tillträde sker så snart som möjligt efter överenskommelse. Lön och övriga anställningsvillkor enligt kollektivavtal mellan Fremia och Handelsanställdas förbund. Tjänsten är placerad centralt i Västerås, där du har ditt kontor och dina arbetskamrater. Partidistriktet delar lokal med SSU Västmanland och Västerås arbetarekommun.

Körkort samt tidigare engagemang inom arbetarrörelsen är meriterande men inget krav. Naturligtvis delar du socialdemokratins grundläggande värderingar.

Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt, men absolut senast tisdag 6 juni. Urval och intervjuer sker löpande. Ansökan ska innehålla CV och ett personligt brev på max en A4-sida. Skicka din ansökan till jonatan.fast@socialdemokraterna.se. Döp mejlet till ”verksamhetsassistent”.

Kontakt

Upplysningar om tjänsten lämnas av Jonatan Fast, försteombudsman Socialdemokraterna i Västmanland: 076-138 88 78.

Uppdaterades senast: