Gå till innehåll

Markera en text för att lyssna och översätta vid avsnittet eller klicka direkt på lyssna.

Hur använder jag verktyget?

Lyssna

Klicka på "Lyssna" för att läsa upp sidans innehåll. Du kan även markera ett avsnitt för att få det uppläst.

Översätt

Översätt text och få den uppläst på ett annat språk. Markera texten och välj ”Översättning” vid avsnittet.

Hjälpmedel

Genom att aktivera vårt inbyggda hjälpmedel kan du:

  • Lyssna på hela sidor eller markera avsnitt
  • Översätt valda delar till olika språk

Vill du ha Magdalena
Andersson som
statsminister igen?

Jag är med Magdalena Andersson

SD-regeringen håller inte måttet. Det slarvas och hafsas och viktiga reformer de lovat är de för saktfärdiga med, samtidigt som de verkar ha all tid att koncentrera sig på att försäkra sig själva om makten. Det är inte att ta ansvar. Sverige behöver en ansvarsfull politik och en ledare som är mogen nog att hålla den rollen. Att hålla ihop Sverige. Magdalena Andersson tar ansvar redan som oppositionsledare. Låt henne leda landet 2026.

Välfärden går på knäna, byggbranschens krasch kommer förvärra segregationen och gängkriminaliteten bara växer. Vi har krig i vår närhet och Sverige blir fattigare. Vi har tuffa samhällsproblem i Sverige och vi behöver någon som känns erfaren, trygg och stabil. Någon som orkar engagera sig i att lösa problemen för vanligt folk, istället för att sitta i sina palats och bjuda på fest.

Därför behövs Magdalena Andersson. Hon orkar ta itu med problemen och hon gör det realistiskt utan att lova guld och gröna skogar. Hon säger som det är och gör det som krävs.

Magdalena Andersson är rätt person för att leda Sverige framåt. Ditt stöd kommer betyda mycket för vilket Sverige vi vill bygga efter valet 2026.

Vad skriver jag på?

Du skriver på en stödlista för Magdalena Anderssson, och godkänner att vi skickar mail till dig om hur det går. Vi ger aldrig ut våra listor till andra, eller delar det med plattformar som Facebook eller Google. Du kan ta bort ditt namn när som helst (länk kommer finnas längst ner i mailet). Läs gärna vår integritetspolicy.

Vill du engagera dig mer?

Har du tid att ge kanske du vill bli medlem?
Har du en slant över kanske du vill bidra till vårt oppositionsarbete?

 

Uppdaterades senast: